TORNA AL BLOG

Xerrada Informativa al Ateneu Julia Romera: Règim Laboral Sector Neteja


01.10.2013

CATEGORIA: General Laboral


El proper 16 d’Octubre del 2013 a l’Oficina de Drets Socials del Ateneu Popular Julia Romera ( http://www.ateneusantacoloma.cat/) on el col•lectiu IACTA col•labora, tindrà lloc una Xerrada sobre Règim Laboral del sector de la neteja.

Davant de l’actual situació social, les modificacions que van entrar en vigor en relació al servei domèstic entre particulars, així com les relacions en l´àmbit general que han quedat novament configurades per l’últim govern, creiem important que la societat s’informi. És una xerrada orientada tant al col•lectiu de treballadores, per possibilitar una possible organització així com a la ciutadania en general per a que tingui consciència col•lectiva de la problemàtica, així com de les possibles accions socials i jurídiques que emprendre davant d’un sector tan important com és el de la cura de tots i de totes per a totes les persones.

Us esperem!

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU