TORNA AL BLOG

Jornades ICAB; LA JUSTÍCIA EN JOC


14.05.2014

CATEGORIA: Altres


IACTA Sociojuridica va participar a les jornades del ICAB: En el marc de la campanya iniciada per l’ICAB en defensa dels advocats i advocades del Torn d’Ofici sota el lema ‘Ningú no farà més per tu!’, per al 14 de maig (dimecres)es va programar un nou acte titulat ‘La Justícia en joc’ per al qual esperem comptar amb la màxima assistència.
Coincidint amb la finalització, el 13 de maig, de la possibilitat de presentació d’esmenes a l’articulat del Projecte de Llei d’Assistència Jurídica Gratuïta, davant el Congrés dels Diputats, el 14 de maig es va celebrar a l’ICAB una jornada en la que es va posar de manifest la importància i el gran valor que el sistema de justícia gratuïta i el Torn d’Ofici té per a la ciutadania.

IACTA valora aquesta iniciativa i l’esforç per part del ICAB por portar a terme aquestes jornades i la campanya, entenent però que la preocupació versa sobre el conjunt de mesures que estan afectant als drets socials de les persones en general, i en conret a la tutela judicial efectiva de les ciutadanes contràriament a la configuració l’Estat Social i democràtic de Dret, que estableix l’art. 1 CE.

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU