TORNA AL BLOG

Invitació a les Jornades “Igualtat i No Discriminació a Barcelona – Dignitat per a Tothom?!”


20.05.2014

CATEGORIA: General Migracions


Benvolgudes,

Tenim el plaer de convidar-vos a les jornades: Igualtat i No discriminació a Barcelona: dignitat per a tothom!?, pensades amb l’objectiu de compartir experiències en la lluita antidiscriminació i organitzar-nos col·lectivament entre ongs i moviments socials, per a buscar, plegats, respostes a l’actual context.

En la primera part, de 10h a 11h45, comptarem amb la participació d’en Fernando Rey (President del Consejo para la Promoción de la Igualdad de Trato y No Discriminación de las Personas por Origen Racial o Étnico, i Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Valladolid), i es presentaran projectes d’atenció a víctimes d’incidents discriminatoris, a càrrec dels referents de SAID/SOS Racisme, Bayt Al-Thaqafa/Red Acoge, i del Programa de Igualdad y No Disc./MPDL – Moviment per la Pau.
La segona part, de 12h a 14h, està pensada com un espai de trobada participativa per a grups per diferents temàtiques, amb l’objectiu de posar en comú experiències i valorar les potencialitats del treball coordinat/en xarxa, entre persones que estiguin (per raons personals o professionals), en contextos de detecció i/o intervenció amb casos de discriminació per origen ètnic. Les taules rodones seran sobre:
a. Món Laboral
b. Accés a l’Habitatge
c. Cossos de Seguretat i Espais de Privació de Llibertat

Esperem que pugui ser del vostre interès, així mateix us demanem que si voleu participar empleneu la fulla d’inscripció, fent-nos saber d’on veniu i en quina taula rodona voleu participar, a través del següent enllaç:
https://docs.google.com/forms/…

ambé comentar-vos que per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu
bayt-al-thaqafa.nodiscriminacion@redacoge.org o per telèfon al 936.116.283 (en la Cooperativa IACTA, pregunteu per Marco).

Finalment, us agrairíem que ens ajudéssiu a fer difusió entre els contactes que puguin estar interessats, per tal que la convocatòria arribi al màxim nombre de persones.
Salutacions ben cordials, us hi esperem!

igualtat

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU