TORNA AL BLOG

I Congrés del Torn d’Ofici a l’ICAB


23.10.2014

CATEGORIA: Torn


La seu de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) acollirà els dies 24 i 25 d’octubre de 2013 la celebració de la primera edició del Congrés del Torn d’Ofici.
Aquesta cita servirà per tractar els principals aspectes relacionats amb la justícia gratuïta i el servei del Torn.
Amb el lema Sense Torn, no hi ha justícia. Entre tots podem canviar el Torn d’Ofici? La teva opinió compta. Necessitem la teva participació, aquesta trobada està adreçada a tots els advocats i advocades i, especialment, a aquells inscrits al Servei del Torn.

A través d’aquesta iniciativa del Col·legi d’Advocats de Barcelona es reclama la dignificació de l’advocat del Torn i, amb la suma de tots, es vol influir en la modificació de la futura Llei de justícia gratuïta.
Des d’IACTA volem apostar per la participació en tots els espaïs relacionats amb el món jurídic, per a portar la nostra reinvidicació sobre la funció social i crítica de l’advocacia.
Animem a la resta de companyes, ja sigui en col·lectiu com a nivell individual, a la seva participació en aquest congrés per a reivindicar un model més just, sostenible i democràtic d’accés a la justícia de totes les persones ciutadades de l’estat espanyol.

torn

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU