TORNA AL BLOG

El nou procediment de nacionalitat: tot el que necessites saber per preparar la teva sol·licitud


17.05.2016

CATEGORIA: Administratiu Drets Humans Migracions Nacionalitat


El passat mes d’octubre va entrar en vigor el nou procediment d’accés a la nacionalitat espanyola per residència.

Hi ha hagut diversos canvis substancials, com ara la modificació dels documents requerits, la necessitat de superar proves específiques (un examen de llengua castellana, per a no castellano-parlants, i un altre de coneixements constitucionals i culturals), i la imposició de noves taxes pel procediment; les formes de presentació i fins i tot els temps previstos de resolució de l’expedient també han variat

Els nous canvis, no exempts de polèmica, fan necessari preparar la sol·licitud tenint en compte aquestes modificacions, fins i tot per a persones que ja tenien la cita prèvia amb anterioritat a l’entrada en vigor del nou procediment, per tal d’evitar requeriments que endarrereixin la resolució.

En aquest sentit, hem decidit preparar aquest Taller gratuït i molt pràctic, adreçat a persones que estiguin preparant la seva sol·licitud de nacionalitat per residència, per tal de presentar-la amb total seguretat.

La xerrada tindrà lloc el dimecres 8 de juny, a les 19h, al nostre local (ECOS grup cooperatiu: c/ Bailèn, 5); estem molt a prop de les parades de Metro d’Urquinaona o Arc de Triomf, així com de la Renfe i autobusos.

El taller es gratuït, però per motius d’aforament agrairem ens confirmeu l’assistència enviant-nos un correu electrònic amb les vostres dades de contacte a inscripcions@iacta.coop.

Esperem que sigui del vostre interès, i preguem que, si ho considereu oportú, reenvieu la informació als vostres contactes.

twitter nacionalitat juny 2016 IACTA

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU