TORNA AL BLOG

“Printing Freedom”


01.06.2016

CATEGORIA: Drets Humans Penal Privació de llibertat


Aquest divendres, conjuntament amb la Fundació Marianao, presentem el projecte “Printing Freedom”.

Aquest és una iniciativa del Projecte David, en col·laboració amb l’estudi de disseny Antídot Gràfic que té com a objectiu establir un diàleg entre persones que estan a la presó i la societat a la qual han de retornar. El canal escollit són sis bosses serigrafiades amb frases que han escrit les pròpies persones preses.

Per crear les bosses de Printing Freedom es va muntar un taller a diferents presons catalanes on les persones preses van parlar del seu dia a dia a la presó, de les seves tristors i alegries i dels seus somnis. Varen parlar de la llibertat i de tot allò que volien dir a la societat i que difícilment arriba. Aquest taller va servir per extreure’n sis frases, sis idees, i es va demanar a sis artistes que convertissin cada frase en una il·lustració. Amb el suport de Print Workers, persones ex-preses van serigrafiar el disseny en bosses. A la fi, ha esdevingut un procés participatiu que com a resultat ha creat una col·lecció d’il·lustracions úniques que recullen les reflexions de persones privades de llibertat.

Els beneficis de la venda d’aquests productes van destinats a acompanyar les 90 persones que participen al Projecte David de la Fundació Marianao.

Des de Iacta us volem convidar a conèixer la inciativa aquest divendres dia 3/06 a les 14h. al carrer Bailen 5 (local).

Moltes gràcies!

 

cartell printing freedom

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU