TORNA AL BLOG

Nou Curs d’Extensió Universitària Privació LLibertat i Drets Humans


22.02.2019

CATEGORIA: Drets Humans General Migracions Penal Privació de llibertat Privación de libertad Torn


CarteL_CursoUB_FB-1000x0-c-default

 

FORMACIÓ EN L’ÚS D’INSTRUMENTS DE DEFENSA DAVANT LA PRIVACIÓ DE LLIBERTAT

El dia 15 de març comença el curs d’extensió universitària “Formació en l’ús d’instruments de defensa davant la privació de llibertat”, organitzat des de l’Observatori del Sistema Penal i Drets Humans de la Universitat de Barcelona (OSPDH) i el Centre per la Defensa dels Drets Humans IRÍDIA i en el que col·laborem com a docents juntament amb altres companys i companyes expertes en la materia.

Col·laboracions

El curs de formació es realitzarà amb la col·laboració dels afectats/des així com de familiars de persones privades de llibertat i associacions de defensa dels drets humans (Clivella; Alerta Solidària; Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans, ACDDH; Familiars de Presos a Catalunya, l’Organització Mundial contra la Tortura, OMCT; Iacta) i amb el suport mitjans de comunicació independents i crítics.

Aquí podràs trobar més informació sobre el programa, horaris i matrícula.

 

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU