TORNA AL BLOG

DRET DE VOT I RACISME INSTITUCIONAL. XERRADA I DEBAT.


11.03.2019

CATEGORIA: Drets Humans Migracions


El dissabte 30 de març participarem en la xerrada i debat sobre dret de vot i racisme institucional organitzada per la Fundació Bayt Al-Thaqafa al Centre Cívic Les Tovalloles, a Sant Feliu de Llobregat. Començarem a les 12.00 hores i estarem molt ben acompanyades de companyes de SOS RACISME i de la PLATAFORMA PEL DRET AL VOT DE LES PERSONES ESTRANGERES.

dret-voto_STFeliu

 

El próximo sábado 30 de marzo participaremos en la charla y debate sobre derecho al voto y racismo institucional organizada por la Fundación Bayt Al-Thaqafa en el Centro Cívico Les Tovalloles, en Sant Feliu de Llobregat. Empezaremos a las 12:00 y estaremos muy bien acompañadas por compañeras de SOS RACISME y de la PLATAFORMA PEL DRET AL VOT DE LES PERSONES ESTRANGERES.

 

 

 

 

 

COMPARTEIX AQUEST ARTICLE FACEBOOK TWITTER CORREU